Γεώργιος Γούμενος

Ο Δρ. Γεώργιος Γούμενος απεφοίτησε το 1982 από το Φαρμακευτικό και το 1988 από το Οδοντιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1991 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου TUFTS των ΗΠΑ έχοντας αποκτήσει την ειδικότητα της Περιοδοντολογίας (1990-Certificate in Achievement) και το τίτλο του Master of Science (1991).

Τo 1996 έγινε ο πρώτος Έλληνας, στη χώρα μας, που απέκτησε το Δίπλωμα του American Board of Periodontology.

Το 1997 απέκτησε Διδακτορικό δίπλωμα από το εργαστήριο της Περιοδοντολογίας του Οδοντιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δρ. Γούμενος διατηρεί τη θέση του Επισκέπτη Επίκουρου Καθηγητή Περιοδοντολογίας στο Πανεπιστήμιο ΤUFTS (Adjunct Assistant Professor) και τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη στη Μεταπτυχιακή Κλινική του εργαστηρίου Περιοδοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα και δίνει συχνά διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης οδοντιάτρων. Ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του gIDE (global Institute of Dental Education).Το ενδιαφέρον του εντοπίζεται στη σύγχρονη πλαστική χειρουργική των περιοδοντικών ιστών καθώς και στη διαχείριση των μαλακών ιστών γύρω από τα εμφυτεύματα.

Ο Δρ. Γεώργιος Γούμενος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα από το 1992, ασχολούμενος αποκλειστικά με την Περιοδοντολογία και την Eμφυτευματολογία.

Γεώργιος Γούμενος - Omnipress