Ιvoclar Vivadent: Kατάλογος προσφορών Μαρτίου - Ιουλίου 2021

Ιvoclar Vivadent: Kατάλογος προσφορών Μαρτίου – Ιουλίου 2021

Με έξυπνα πακέτα προσφορών μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα της εταιρίας Ivoclar Vivadent ως τέλος Ιουλίου.

Αν χρειάζεστε νέα υλικά και παράλληλα σκέφτεστε καιρό να ανανεώσετε την συσκευή φωτοπολυμερισμού σας, αλλά όλο το αναβάλλετε, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να το αποφασίσετε. Το όφελος σας από τις προσφορές της Ivoclar Vivadent οι οποίες ισχύουν από Μάρτιο έως τέλος Ιουλίου θα είναι σημαντικό.

Συγκεκριμένα, αποκτάτε την συσκευή φωτοπολυμερισμού Bluephase Style (αξίας 1.295 ευρώ) δωρεάν με την αγορά υλικών Ivoclar Vivadent αξίας 1.400 ευρώ.

  • Συνολικό όφελος -48%.

Αν πάλι οι ανάγκες σας σε υλικά είναι μεγαλύτερες ή προτιμάτε την συσκευή Bluephase PowerCure (αξίας 1.580 ευρώ) τότε μπορείτε να την αποκτήσετε και αυτή δωρεάν με την αγορά υλικών Ivoclar Vivadent αξίας 1.800 ευρώ.

  • Συνολικό όφελος -47%


Φωτοπολυμερισμός σε 3 αντί για 20 δευτερόλεπτα με τη λειτουργία 3s Mode

Στην περίπτωση που διαβάσατε τα παραπάνω και σκεφτήκατε “Υλικά έχω, θέλω μόνο να μειώσω τον χρόνο φωτοπολυμερισμού!” τότε μάλλον θα σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι η Ιvoclar Vivadent παρέχει για την αγορά της Bluephase PowerCure 100-240V  έκπτωση -17%. Τιμή προσφοράς 1.311,40 ευρώ (από 1.580 ευρώ).

Τα πακέτα προσφορών για Τetric Prime, Tetric Power Fill, σύριγγες Evetric, όπως και όλες τις προσφορές της Ivoclar Vivadent -που ισχύουν ως τέλος Ιουλίου- μπορείτε να τις διαβάσετε αναλυτικά στο φυλλάδιο που ακολουθεί.

Δείτε το pdf

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Προσφορές με tags .
Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ