Για τους λάτρεις της Coltene

GREEN DENTAL

210 3803055, 210 3809731    https://www.greendental.gr/    info@greendental.gr    profile

Για τους λάτρεις της Coltene

H Green dental, με τις νέες εξαιρετικές προσφορές της, εκπλήσσει ευχάριστα αυτό τον μήνα, τους χρήστες των προϊόντων της Coltene

Στο νέο φυλλάδιο προσφορών “Product of the month – Μάιος 2021” η Green dental προσφέρει δώρα και εκπτώσεις στις αγορές σας.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε τα προϊόντα της Coltene σε προνομιακές τιμές επωφελούμενοι τα επιπλέον προϊόντα που θα λάβετε ως δώρο με τις αγορές σας:

Βrilliant EverGlow :  5 + 5 Δώρο

Με την Βrilliant EverGlow επιτυγχάνετε αποτελεσματική στιλβωσιμότητα και λάμψη μακράς διαρκείας. Διαθέτει ευέλικτο σύστημα αποχρώσεων με τρία επίπεδα διαφάνειας. Ελάχιστα κολλώδες υλικό, εξασφαλίζει, με την απαλή σύσταση, εξαιρετική δυνατότητα μορφοποίησης και καλή διαβροχή της οδοντικής επιφάνειας.

Βrilliant EverGlow  Flow : 4 + 2 Δώρο

Ο σύμμαχος σας για εκτεταμένες καλύψεις και καλή διαβροχή της οδοντικής πλάκας. Εξαιρετικά σταθερό και παράλληλα ρευστό υλικό με δύο μεγέθη βελόνας εφαρμογής για πολλαπλές ενδείξεις. To Βrilliant EverGlow  Flow “συνεργάζεται” μοναδικά με το universal εμφρακτικό υλικό BRILLIANT EverGlow.

HyflexTM CM & EDM: 4 + 1 ή 6 + 2

Με την αγορά 4 HyflexTM CM & EDM παίρνετε δώρο ακόμα 1, ενώ αν θέλετε 2 επιπλέον ως δώρο, μπορείτε να επιλέξετε την προσφορά 6+2. Όλα τα δώρα θα σας αποσταλούν από την Coltene.

Επικοινωνήστε με την Green dental για τις παραγγελίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξοικονομήσετε χρήματα και να ξενοιάσετε από την έννοια των παραγγελιών μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το φυλλάδιο της Green dental με τις προσφορές της Coltene.

Loader
Loading...

EAD Logo
Taking too long?

Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download [3.37 MB]

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Προσφορές με tags .
Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ