Τασάκος Δημήτριος

Ο Δρ. Δημήτρης Τασάκος παρακολούθησε την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου έλαβε το πτυχίο του το 1997.
Είναι ένας από τους επίσημους Master του Digital Smile Design (DSD) και Fellow του οργανισμού International Congress of Oral Implantologists (ICOI).
Τα τελευταία χρόνια, είχε ενεργό συμμετοχή ως εισηγητής, σε διαλέξεις και πρακτικά σεμινάρια σχετικά με την Ψηφιακή Οδοντιατρική και συγκεκριμένα με την Ψηφιακή Ενδοστοματική Αποτύπωση, την Ψηφιακά Καθοδηγούμενη Εμφυτευματολογία και την προσθετική αποκατάσταση εμφυτευμάτων – με ιδιαίτερη έμφαση στα πρωτόκολλα άμεσης φόρτισης.
Τον Μάρτιο του 2020, συμμετείχε στο DSD Masters Meeting II στη Μαδρίτη, όπου έλαβε την 1η θέση και το βραβείο Best DSD Mastership Presentation.
Είναι συνιδιοκτήτης της κλινικής DVdental στην Γλυφάδα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ελάχιστα επεμβατική και καθοδηγούμενη από το πρόσωπο οδοντιατρική και την άμεση προσθετική αποκατάσταση σε πρωτόκολλα άμεσης φόρτισης εμφυτευμάτων, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα ψηφιακά εργαλεία στην οδοντιατρική.
Η κλινική DVdental είναι η πρώτη πιστοποιημένη κλινική Digital Smile Design στην Ελλάδα.

Τασάκος-Δημήτριοςr