Σπύρος Φλωράτος

O Δρ. Σπύρος Φλωράτος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) το 2001. Άσκησε τη Γενική Οδοντιατρική ως Αξιωματικός Οδοντίατρος του Πολεμικού Ναυτικού και στο ιδιωτικό ιατρείο του για διάστημα 5 ετών. Το 2009 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικότητας στην Ενδοδοντία και Μικροχειρουργική στο πανεπιστήμιο University of Pennsylvania των ΗΠΑ. Βραβεύτηκε από το University of Pennsylvania με το Βραβείο Louis Grossman για Εξαιρετική Απόδοση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το Βραβείο για Εξαιρετική Παρουσίαση Κλινικών Περιστατικών και το Βραβείο Κλινικής Διδασκαλίας στα Σεμινάρια Συνεχιζόμενης Κλινικής Εκπαίδευσης στη Μικροχειρουργική Ενδοδοντία.

Ο Δρ. Φλωράτος δίδαξε για διάστημα 2 ετών στο Κέντρο Μικροσκοπικής Ενδοδοντίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, όπου οδοντίατροι από όλο τον κόσμο εκπαιδεύονται στη Μικροενδοδοντία και Μικροχειρουργική. Από το 2009 είναι Επισκέπτης Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ενδοδοντίας, Οδοντιατρική Σχολή, University of Pennsylvania καθώς και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Ενδοδοντίας, Οδοντιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ. Επιπλέον εργάζεται ως Διευθυντής του Τμήματος Ενδοδοντίας στο Πολεμικό Ναυτικό. Έχει κάνει μεγάλο αριθμό παρουσιάσεων, πρακτικών σεμιναρίων και δημοσιεύσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.O Δρ. Σπύρος Φλωράτος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Α.Π.Θ. και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ) το 2001. Άσκησε τη Γενική Οδοντιατρική ως Αξιωματικός Οδοντίατρος του Πολεμικού Ναυτικού και στο ιδιωτικό ιατρείο του για διάστημα 5 ετών. Το 2009 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικότητας στην Ενδοδοντία και Μικροχειρουργική στο πανεπιστήμιο University of Pennsylvania των ΗΠΑ. Βραβεύτηκε από το University of Pennsylvania με το Βραβείο Louis Grossman για Εξαιρετική Απόδοση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, το Βραβείο για Εξαιρετική Παρουσίαση Κλινικών Περιστατικών και το Βραβείο Κλινικής Διδασκαλίας στα Σεμινάρια Συνεχιζόμενης Κλινικής Εκπαίδευσης στη Μικροχειρουργική Ενδοδοντία.

Ο Δρ. Φλωράτος δίδαξε για διάστημα 2 ετών στο Κέντρο Μικροσκοπικής Ενδοδοντίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, όπου οδοντίατροι από όλο τον κόσμο εκπαιδεύονται στη Μικροενδοδοντία και Μικροχειρουργική. Από το 2009 είναι Επισκέπτης Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ενδοδοντίας, Οδοντιατρική Σχολή, University of Pennsylvania καθώς και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Ενδοδοντίας, Οδοντιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ. Επιπλέον εργάζεται ως Διευθυντής του Τμήματος Ενδοδοντίας στο Πολεμικό Ναυτικό. Έχει κάνει μεγάλο αριθμό παρουσιάσεων, πρακτικών σεμιναρίων και δημοσιεύσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σπύρος Φλωράτος