Ρόη Φίλου

Η Ρόη Φίλου είναι βασικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών με πολυετή εμπειρία σε εμπορικά τμήματα και διοίκηση εμπορικών ομάδων. Είναι κάτοχος Master BA με εξειδίκευση στο Marketing και με κύρια καθήκοντα το χτίσιμο παγκόσμιων μαρκών στην Ελληνική αγορά και στην ανάπτυξη ομάδων μέσα στην επιχείρηση.

Ως στέλεχος για 16 χρόνια στην μεγαλύτερη εταιρεία ιατρικών και οδοντιατρικών/ορθοδοντικών αναλωσίμων 3Μ Hellas, περνώντας από θέσεις ευθύνης με πιο πρόσφατη αυτή του Group Marketing Manager, η Ρόη ανέπτυξε σε βάθος την κατανόηση των αναγκών των οδοντιάτρων/ ορθοδοντικών και των βοηθών τους, την ανάγκη τους να προοδεύουν στο επάγγελμά τους καθώς και να αλληλοεπιδρούν με τους ασθενείς τους χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης.

Από το 2016, είναι βασικό στέλεχος στον μεγαλύτερο πολυεθνικό όμιλο τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας την διεύθυνση του τμήματος «Αισθητικής και Επανόρθωσης» σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ, χτίζοντας την μάρκα Restylane & Dysport σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ και από το 2018 αναλαμβάνοντας τις διευθύνσεις marketing των τμημάτων Nutrition & Nestle Waters σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία ως Group Marketing Manager.

Tα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το executive & leadership coaching λαμβάνοντας πιστοποιήσεις Certified Coach by Human Resources Expertise, “Coaching δεξιότητες και εργαλεία στην πράξη” ACSTH ICF, και τον Ιούνιο του 2021 ολοκλήρωσε τη δεύτερη πιστοποίησή της στο Jungian Coaching School Greece πιστοποιημένο κατά ICF.

Τον Ιούλιο του 2022 ολοκλήρωσε το Front Class Leadership Program από το Jungian Coaching School στο Ισραήλ από το οποίο πήρε πιστοποίηση εκπαιδευτή.

Τέλος αναλαμβάνει one-to-one & teams business/life coaching, προσφέρει εθελοντικό έργο στους οργανισμούς Job pairs, Women on Top, VentureGarden και είναι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων συνδυάζοντας αρμονικά την πολυετή εμπειρία της ως manager με το ρόλο αυτό του coach.

Ρόη Φίλου