Νίκος Κρόμπας

Ο  Νίκος Κρόμπας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το, 1983. Εργάζεται σαν οδοντίατρος σε συνεργασία με την σύζυγο του,  Δρ. Νότα Στεφανοπούλου τα τελευταία 35 χρόνια στην Κηφισιά, με ειδική έμφαση στη Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία, τις Διαταραχές της Κροταφογναθικής ,την Αποκατάσταση Πολύπλοκων περιστατικών Ολικής Στοματικής  Αποκατάστασης καθώς και την Αισθητική αποκατάσταση με Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Εκπαιδεύτηκε στην Οστεοενσωμάτωση το 1991 στην κλινική Branemark  στο πανεπιστήμιο του Gothenburg.

Εκπαιδεύτηκε στην Σύγκλειση στο Seattle Institute for Advanced Education   με τον Dr. Spear το 1998 και στο University of Kentucky με τον Dr. Okeson το 2005.

Το 2013 ίδρυσε με την πιστοποίηση του Καθηγητού PI Branemark το ABOC Greece ένα από τα 10 κέντρα Branemark στον κόσμο με αποστολή την εφαρμογή της  Οστεοενσωμάτωσης σύμφωνα με της αρχές της Αριστείας , της Συνεχούς βελτίωσης και της Ανθρωπιάς.

Από το 2002 εκπαιδεύει οδοντιάτρους και πραγματοποιεί σεμινάρια με θέματα:

Προηγμένης αισθητικής οδοντιατρικής με ολοκεραμικές στεφάνες και όψεις με έμφαση στις παρασκευές με μικροσκόπιο, το αισθητικό σχέδιο θεραπείας και  την επιλογή των κεραμικών υλικών.

Προσθετικής Εμφυτευματολογίας με έμφαση στην άμεση φόρτιση και σε  μονήρη εμφυτεύματα στην Αισθητική ζώνη.

Κλινική διαχείριση της σύγκλεισης στην επανορθωτική οδοντιατρική   με έμφαση στην αποκατάσταση της φθαρμένης οδοντοφυΐας.

Το 2013 ίδρυσε το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εξέλιξης στην Οδοντιατρική  ‘’KROMPASSEMINARS”  ( www.krompas-seminars.gr )

Δίνει διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ασχολείται με την έρευνα για τη διατήρηση του περιεμφυτευματικού οστού σε διάφορα συστήματα εμφυτευμάτων, όπως επίσης με την άμεση φόρτιση των οδοντικών εμφυτευμάτων και την οδοντική προσθετική με την βοήθεια του μικροσκοπίου. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στην οστική ανάπλαση, την διάγνωση με CBCT, στα εμφυτεύματα  στην αισθητική ζώνη, στην εξάλειψη του πόνου, του φόβου και την άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων.