Ιωάννης Βεργούλης

Ο κύριος Βεργούλλης το 1994 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 1999. Το διάστημα 1999 με 2002 άσκησε Γενική Οδοντιατρική σε ιδιωτική κλινική της Ρόδου και στο Οδοντιατρικό τμήμα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το 2002 ξεκίνησε τριετή ειδίκευση στον τομέα της Περιοδοντολογίας και Χειρουργικής Εμφυτευμάτων στην Οδοντιατρική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, από όπου αποφοίτησε το 2005 με βαθμό «Άριστα» και του απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερου απόφοιτου μεταπτυχιακού φοιτητή (Wilderman Award for Periodontal Excellence ), ενώ παράλληλα στο διάστημα 2003 εώς 2005 απέκτησε το δίπλωμα Master of Science στη βιολογία του στόματος από το τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών, LSU Health Science Center, του Κρατικού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα. Ο κύριος Βεργούλλης απέκτησε μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις τον τίτλο του Διπλωματούχου στην Περιοδοντολογία (Diplomate, ABP) από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Περιοδοντολογίας και τον τίτλο του Διπλωματούχου στην Εμφυτευματολογία (Diplomate, ICOI) από το Διεθνές Κολλέγιο Eμφυτευματολογίας.

Από το 2006 εώς σήμερα διατηρεί ιδιωτική κλινική με αποκλειστική ενασχόληση την Περιοδοντολογία και τη Χειρουργική Εμφυτευμάτων στο νησί της Ρόδου, ενω απο το 2010 εώς σήμερα διατηρεί τη θέση του Eπισκέπτη Eπίκουρου Kαθηγητή στο τμήμα Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Κρατικού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο κ. Βεργούλλης είναι συν-εφευρέτης του Cervico System by VPI και κατέχει δεκατρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε Ελλάδα κι εξωτερικό στον τομέα της εμφυτευματολογίας.

Ιωάννης Βεργούλης