Ηλίας Ψαρρής

Ο κ. Ηλίας Ψαρρής γεννήθηκε στην Καρδίτσα, μεγάλωσε στην Αθήνα και ασχολείται με την Οδοντοτεχνική από το 1985.

Διατηρεί οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Άνω Γλυφάδα και ειδικεύεται στις ολοκεραμικές και επιεμφυτευματικές σποκσταστάσεις.

Εκπαιδεύτηκε στην εταιρεία Degussa στη Γερμανία, σε ότι αφορά τα κράματα και τη δομή τους, τα συστήματα χυτεύσεως, τους συνδέσμους και τις τηλεσκοπικές εργασίες και επί 2 χρόνια διατηρούσε το πιλοτικό εργαστήριο της Degussa στην Ελλάδα.

Ακολούθησε η εκπαίδευση του στον τομέα των κραμάτων και των τηλεσκοπικών εργασιών, στη Metaux Precieux SA Metalor στην Ελβετία.

Μετά από την εκπαίδευση του στο σύστημα μεταλλοκεραμικής της Creation στο εργαστήριο του κ. Willi Geller στην Ελβετία, ανέλαβε το πιλοτικό εργαστήριο της εταιρείς στην Ελλάδα για 4 χρόνια.

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στα κεραμικά υλικά της Ιαπωνικής Εταιρείας SHOFU στο εργαστήριο του κ. Dominique Olivier, στη Γαλλία.

Τα τελευταία δεκαπέντε και πλέον χρόνια έχει αναλάβει το πιλοτικό εργαστήριο της εταιρείας SHOFU στην Ελλάδα και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των υλικών της λαμβάνοντας μέρος σε workshops που διοργανώνονται για το σκοπό αυτό στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή επιλεγμένων πιλοτικών εργαστηρίων από όλο τον κόσμο.

Είναι πολλές ομιλητής σε ημερίδες και συνέδρια, δημοσιεύει άρθρα σε περιοδικά και διοργανώνει σεμινάρια και επιδείξεις στο εργαστήριο του για συναδέλφους οδοντοτεχνίτες με ποικίλα θέματα.