Δημήτρης Σπαγόπουλος

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012. Ενώ το 2013 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα οδοντικής χειρουργικής του ίδιου πανεπιστημίου. Το 2022 εισήχθη στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών  ως υποψήφιος διδάκτορας.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι βοηθός (συνεπικουρία) στην εργαστηριακή και κλινική άσκηση των προπτυχιακών φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού προγράμματος κατέκτησε επι δύο συναπτά έτη (2015, 2016) το πρώτο βραβείο στην ανασύσταση προσθίου δοντιού με σύνθετη ρητίνη σε ασθενείς που έφεραν αισθητικό πρόβλημα της Hereaus Kulzer και το πρώτο βραβείο στην διάγνωση τερηδόνας κατά ICDAS II της Colgate to (2015).

Από το 2015 ανήκει στην κλινική PERIOCARE GOUMENOS με αποκλειστική άσκηση της Αισθητικής Οδοντιατρικής Προσθετικής, της επανορθωτικής οδοντιατρικής και Εμφυτευμάτων. Επιπρόσθετα διατηρεί το δικό του ιδιωτικό ιατρείο με έμφαση στα ίδια αντικείμενα.

Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως ομιλητής. Επίσης ανήκει στην συντακτική ομάδα των περιοδικών Dentorama και dental journal της omnipress.

Αποτελεί έναν από τους  Key Opinion Leader για την εταιρεία HU-FRIEDY, GC Europe και μέλος της Ευρωπαικής ακαδημίας αισθητικής οδοντιατρικής (EAED), Ευρωπαικής ακαδημίας οστεοενσωμάτωσης (EAO), εταιρίας οδοντοστοματολογικής ερεύνης (ΕΟΕ) και Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (ΕΑΑΟ) .

Dimitris Spagopoulos