Ψηφιακή ακτινογραφία με σένσορα Opteo

Ψηφιακή ακτινογραφία με σένσορα Opteo

Opteo
by Owandy Radilogy – Γαλλίας

 

 High Definition – High Resolution (Υψηλής Ευκρίνειας – Ανάλυσης)

✔ Χωρίς τραυματισμούς και εργονομικό λόγω των στρογγυλεμένων άκρων του αισθητήρα Opteo , ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις σας για την εύκολη και άνετη τοποθέτησή του στο στόμα του ασθενή. Η εύκαμπτη κατασκευή του καλωδίου και το γεγονός ότι αυτό είναι τοποθετημένο ψηλά στον αισθητήρα, εγγυώνται την εύκολη τοποθέτησή του το στόμα του ασθενή.

 Απλό στη χρήση και αυτόματο

Η απευθείας σύνδεση του σένσορα Opteo με USB, κάνει τη χρήση του (με έναν ή πολλούς υπολογιστές) εύκολη και επαναστατική.

Το μοναδικό σύστημα automatic wake-up του αισθητήρα, μειώνει τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πάρετε μία ακτινογραφία (ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αυτόματα μόλις το αγγίξετε): Η λήψη μίας ποιοτικής εικόνας  βασίζεται και διασφαλίζεται από τις εκπομπές ακτινοβόλησης .

 Ο σένσορας είναι απολύτως στεγανός. Μπορείτε να επιλέξετε την μέθοδο της απολύμανσής του ( ψεκασμός, εμβάπτιση κ.α.)

 Αξιόπιστο και ισχυρό

 Ο σένσορας Opteo, συνδυάζει πολύ υψηλής ανάλυσης εικόνα με την ύψιστη αξιοπιστία του εξοπλισμού. Περιλαμβάνει ένα CMOS chip, με  νέο αντικραδασμικό υλικό του καλύμματος του σένσορα με σύστημα απορρόφησης των  κραδασμών (προφυλάσσει από πτώση του σένσορα).

 Ο με χρυσή επικάλυψη  σύνδεσμος USB, διασφαλίζει την γρήγορη μετάδοση των σημάτων και είναι  ελεύθερο διάβρωσης ενισχύοντας το κύκλος ζωής του συστήματός σας.

 Επισκευή ή αντικατάσταση του καλωδίου του αισθητήρα σε περίπτωση βλάβης

 

Αντιπροσωπεύεται από την DentoPlan AE, τηλ. 210 7785285, www.dentoplan.gr , email: info@dentoplan.gr

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ