Michele Puttini, πρόεδρος της GC Europe, απευθύνει χαιρετισμό στον εορτασμό της 95ης επετείου της GC. (φωτογραφία: GC Europe)

Συνέντευξη: “Συνεισφέροντας στη διασφάλιση της υγείας και στη μακροβιότητα της κοινωνίας.”

Michele Puttini, πρόεδρος της GC Europe, απευθύνει χαιρετισμό στον εορτασμό της 95ης επετείου της  GC. (φωτογραφία: GC Europe)

Με μια ιστορία που πηγαίνει πίσω μέχρι το 1921, η Ιαπωνική εταιρεία GC τώρα διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο χιλιάδων οδοντιατρικών προϊόντων που πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο. Ως χορηγός – μέλος της Εταιρείας Οδοντιατρικών Εμπορικών Αντιπροσώπων  Ευρώπης (ADDE), η GC υποστηρίζει το εμπόριο οδοντιατρικών ειδών σε όλη την Ευρώπη. Η Dental Tribune International συνομίλησε με τον Πρόεδρο της GC Ευρώπης Michele Puttini για το όραμα της GC 2021, την αλλαγή της σχέσης αντιπροσώπων – κατασκευαστών και τις τάσεις και προκλήσεις στη βιομηχανία.

Το 2016, η GC γιόρτασε τα 95 της γενέθλια. Σύμφωνα με το όραμα 2021, η GC σκοπό έχει να εργαστεί για «ένα μέλλον όπου όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα ζουν με υγεία και ευτυχία». Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για το όραμα αυτό;

Το όραμα 2021 μας καθοδηγεί να «γίνουμε η Νο 1 εταιρεία οδοντιατρικών ειδών στον κόσμο συνεισφέροντας περαιτέρω σε μια κοινωνία υγειούς μακροβιότητας». Αυτό σημαίνει ότι η GC, ως οικογενειακή εταιρεία, ενδιαφέρεται λιγότερο για τη βραχυπρόθεσμη κερδοφορία της και περισσότερο για την επικράτησή της έναντι των γνωστών ανταγωνιστών της με το να αναπτύσσει προϊόντα και διαδικασίες, ανιδιοτελώς, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες ανάγκες μιας γηράσκουσας κοινωνίας. Οι εταίροι και οι συνεργάτες μας ακολουθούν μια σειρά κατευθυντήριων γραμμών για να επιτύχουν αυτόν τον μακροπρόθεσμο στόχο. Πρώτον, τους ενθαρρύνουμε να συμπεριλάβουν τους πελάτες στην ανάπτυξη των προϊόντων που συνεισφέρουν σημαντικά στη βελτίωση της στοματικής υγείας.

Δεύτερον, προσπαθούμε για την αναγνώριση των επαγγελματιών του οδοντιατρικού κλάδου με την εφαρμογή της ιδέας semui. Πρόκειται για μια  κεντρική αξία της GC η οποία έγκειται στο να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν με γνώμονα το όφελος των συνανθρώπων μας πρωτίστως και όχι το δικό μας. Με αυτό τον τρόπο, πάντοτε προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας και να τις ξεπεράσουμε, προσφέροντας τους ποιότητα, καινοτομία, εξυπηρέτηση και προστιθέμενη αξία. Για να διατηρήσουμε αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, εφαρμόζουμε το kaizen, ένα σύστημα συνεχούς βελτίωσης και διαχείρισης της ποιότητας. Τέλος, υπάρχει η έννοια GC no kokoro, που σημαίνει «η GC μέσα στο σπίτι σας». Η ιδέα πίσω από την έννοια αυτή είναι η δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος εργασίας, βασισμένου στο σεβασμό, τη συντροφικότητα και την ανιδιοτέλεια, με την ταυτόχρονη εκπαίδευση των συνεργατών μας ώστε να μάθουν να ανταπεξέρχονται στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα στο Dental Tribune πατώντας εδώ

Related Posts

Upcoming Events

10 DAYS OF MASTERING SOFT TISSUE SURGERY
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Module I 16-17/02/2019 Module II 19-21/05/2019 Module III 4-6/07/2019 Module IV 16-17/11/2019
view it
Clinical Program in Oral Implantology
Clinical Program in Oral Implantology (Αθήνα – Μόναχο, 2018-2019)
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Περίοδος I 01-04 Νοεμβρίου 2018 Αθήνα Περίοδος II Φεβρουάριος 2019 Αθήνα Περίοδος III Μάρτιος 2019 Αθήνα κλινική Σταύρου Πελεκάνου Περίοδος IV Μαΐος 2019 Αθήνα Περίοδος V Ιούνιος 2019 Αθήνα κλινική Δρ. Πελεκάνου Περίοδος VI Οκτώβριος 2019 Αθήνα Περίοδος VII 8-12 Νοεμβρίου 2019 Μόναχο – Γερμανία
view it
E-Lab Capture, Calibrate & Create
 
 
Ημερομηνία: 1-3/03/2019
view it
IMMEDIATE DENTOALVEOLAR RESTORATION – IDR IMMERSION COURSE (part 1)
 
 
Ημερομηνία: 8-10/04/2019
view it
The Masterminds vol. II
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 17-18/05/2019
view it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

OMNIPRESS
Newsletter
Καντε δωρεάν εγγραφή και ενημερωθείτε για οδοντιατρικά events, οδοντιατρικά νέα & προϊόντα.
Χρησιμοποιούμε το MailChimp ως πλατφόρμα αποστολής newsletters. Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε θα μεταφερθούν στο MailChimp σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης του. Οι ενημερώσεις αφορούν Events, εκδόσεις της Omnipress, Νέα προϊόντα & εκδηλώσεις εταιρειών του οδοντιατρικού χώρου με δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας.
Η Omnipress θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.