Νέο μοντέλο υγρής κοπής από την DGShape-Roland

Νέο μοντέλο υγρής κοπής από την DGShape-Roland

Κατεργασία υαλοκεραμικών και σύνθετων ρητινών με υγρή μέθοδο επιτυγχάνεται με το νέο μοντέλο υγρής κοπής DWX-42W της σειράς wet milling της DGShape-Roland.

Το νέο μοντέλο της DGShape-Roland συμπληρώνει την γκάμα προϊόντων της που απευθύνονται σε οδοντιατρικές κλινικές και οδοντοτεχνικά εργαστήρια για άμεση κατασκευή οδοντικών αποκαταστάσεων.

Το DWX-42W «ενσωματώνεται» πανεύκολα σε κάθε περιβάλλον αφού η ανοιχτή του αρχιτεκτονική, του επιτρέπει να συνεργάζεται με όλα τα scanners και CAM προγράμματα της αγοράς. Εξαιρετικά εύχρηστο, είναι ιδανικό για άμεση κατασκευή οδοντικών αποκαταστάσεων και καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός εργαστηρίου για κατεργασία υαλοκεραμικών και σύνθετων ρητινών με υγρή μέθοδο.

Στις εφαρμογές του περιλαμβάνονται:

  • Oμοιώματα
  • ‘Eνθετα/Eπένθετα
  • Στεφάνες
  • Γέφυρες
  • Όψεις

Στα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται ένα ειδικά σχεδιασμένο μοτέρ κατασκευής της ίδιας της εταιρείας DGShape-Roland, που απαιτεί 50% λιγότερη πίεση και 65% λιγότερο αέρα από το προηγούμενο μοντέλο wet milling, προσφέρει σταθερή και μέγιστη απόδοση και δεν απαιτεί πολύ δυνατό αεροσυμπιεστή, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για περιβάλλον οδοντιατρείων.

Διαθέτει αυτόματο σύστημα αλλαγής εργαλείων 6 θέσεων που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη παραγωγή. Είναι 50% γρηγορότερο από τα προηγούμενα μοντέλα και η νέα σχεδίαση της αντλίας και του δοχείου ψυκτικού υγρού προσφέρει μεγαλύτερη ροή και χωρητικότητα. Τα νέα κοπτικά εργαλεία εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και ποιότητα κοπής, ενώ τα διπλά φίλτρα απαιτούν λιγότερο συχνή αντικατάσταση εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Τέλος, με το Virtual Machine Panel αντικαθίστανται οι πολύπλοκοι χειρισμοί και δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να χειρίζεται πανεύκολα τις κοπτικές εργασίες και τα εργαλεία κοπής από τον υπολογιστή του.

Η πάνω από 30 χρόνια τεχνογνωσία της Roland σε CAD/CAM συστήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία της Atlas Digital, αντιπροσωπείας της Roland, στην ψηφιακή τεχνολογία, εξασφαλίζουν υψηλή αξιοπιστία και υποστήριξη .

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (http://www.dentaldigital.gr, τηλ.: 210-9845771)

 

Related Posts

Upcoming Events

Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS
Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS (Θεσσαλονίκη)
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 9-10/02/2019
view it
10 DAYS OF MASTERING SOFT TISSUE SURGERY
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Module I 16-17/02/2019 Module II 19-21/05/2019 Module III 4-6/07/2019 Module IV 16-17/11/2019
view it
Clinical Program in Oral Implantology
Clinical Program in Oral Implantology (Αθήνα – Μόναχο, 2018-2019)
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Περίοδος I 01-04 Νοεμβρίου 2018 Αθήνα Περίοδος II Φεβρουάριος 2019 Αθήνα Περίοδος III Μάρτιος 2019 Αθήνα κλινική Σταύρου Πελεκάνου Περίοδος IV Μαΐος 2019 Αθήνα Περίοδος V Ιούνιος 2019 Αθήνα κλινική Δρ. Πελεκάνου Περίοδος VI Οκτώβριος 2019 Αθήνα Περίοδος VII 8-12 Νοεμβρίου 2019 Μόναχο – Γερμανία
view it
E-Lab Capture, Calibrate & Create
 
 
Ημερομηνία: 1-3/03/2019
view it
Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS
Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS (Αθήνα)
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 16-17/03/2019
view it
IMMEDIATE DENTOALVEOLAR RESTORATION – IDR IMMERSION COURSE (part 1)
 
 
Ημερομηνία: 8-10/04/2019
view it
The Masterminds vol. II
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 17-18/05/2019
view it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

OMNIPRESS
Newsletter
Καντε δωρεάν εγγραφή και ενημερωθείτε για οδοντιατρικά events, οδοντιατρικά νέα & προϊόντα.
Χρησιμοποιούμε το MailChimp ως πλατφόρμα αποστολής newsletters. Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε θα μεταφερθούν στο MailChimp σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης του. Οι ενημερώσεις αφορούν Events, εκδόσεις της Omnipress, Νέα προϊόντα & εκδηλώσεις εταιρειών του οδοντιατρικού χώρου με δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας.
Η Omnipress θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.