Μια νέα μη επεμβατική προσέγγιση στις αποκαταστάσεις: Η "Τεχνική Index" σε οδοντοφυΐα με αποτριβές

Kulzer

+30 210 9631971    https://www.kulzer.gr/    profile

Μια νέα μη επεμβατική προσέγγιση στις αποκαταστάσεις: Η “Τεχνική Index” σε οδοντοφυΐα με αποτριβές

Εάν ανήκετε σε εκείνους τους οδοντιάτρους που έχουν δεσμευτεί να επιτύχουν αισθητικά αποτελέσματα διατηρώντας παράλληλα την οδοντική δομή σε αυτά τα περιστατικά, η Kulzer έχει κάτι για σας!

Με αυτό το eBook σας παρουσιάζουμε μια νέα, σύγχρονη τεχνική που θα σας δώσει μια γρήγορη και συντηρητική προσέγγιση μιας πλήρους θεραπείας συγκολλούμενων αποκατάστασεων σε όλη τη γνάθο, σε περιπτώσεις οδοντοφυΐας με αποτριβές.

Μάθετε από τον ειδικό στις οδοντοφυΐες με αποτριβές, τον Ιταλό οδοντίατρο Riccardo Ammannato. Η λεγόμενη “Τεχνική Index” δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2015 στο International Journal of Aesthetic Dentisty.

Πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρήση της “Τεχνικής Index”:

  • Η μη επεμβατική προετοιμασία επιτρέπει την διατήρηση της οδοντικής δομής κάθε δοντιού.
  • Χαμηλό οικονομικό κόστος σε σύγκριση με συμβατικές αποκαταστάσεις.
  • Μειωμένες συνεδρίες για τον ασθενή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία, σε σύγκριση με τις συμβατικές αποκαταστάσεις.
  • Επιτρέπει την πρόληψη και τη μείωση πιθανής φλεγμονής και ύφεσης διατηρώντας τα αποκαταστατικά περιθώρια μακριά από τους περιοδοντικούς ιστούς.

Δοκιμάστε και μόνοι σας τη νέα μέθοδο με τη βοήθεια του eBook! Πως;
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το eBook με τις οδηγίες της Τεχνικής βήμα προς βήμα, δίνοντας απλά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας!

Αποκτήστε το eBook ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ