Κωνικά Εμφυτεύματα MIS: Τι έχουν να πουν οι ειδικοί;

ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

+30 210 7711605    http://www.negrin.gr    info@negrin.gr    profile

Κωνικά Εμφυτεύματα MIS: Τι έχουν να πουν οι ειδικοί;

Πρόσφατα η MIS ζήτησε από έμπειρους, παγκοσμίου φήμης εμφυτευματολόγους να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη της κωνικής σύνδεσης MIS και να μοιραστούν τα «μυστικά» τους σχετικά με τις διαδικασίες εργασίας με αυτούς τους τύπους εμφυτευμάτων (C1 και V3).

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας χρήσιμος οδηγός «dos and don’ts»  που θα βοηθήσει τους οδοντιάτρους  να βελτιστοποιήσουν τη χρήση αυτών των τύπων εμφυτευμάτων.

Ως γνωστόν, η βασική διαφορά μεταξύ της κωνικής σύνδεσης και των εσωτερικού εξαγώνου εμφυτευμάτων, είναι ότι η σύνδεση μεταξύ εμφυτεύματος και προσθετικού έχει κωνικό σχήμα (12 μοιρών στην MIS). Αυτή η σύνδεση εξασφαλίζει απόλυτο & ερμητικό κλείδωμα μεταξύ εμφυτεύματος και προσθετικού, εκμηδενίζοντας τις μικροκινήσεις, και όπως συμφωνήθηκε από όλους τους ειδικούς  μας, αυτό το χαρακτηριστικό ανοίγει την πόρτα για πολλά μηχανικά και βιολογικά πλεονεκτήματα.

Μαζί με αυτή τη συντριπτική συμφωνία μεταξύ των ειδικών σχετικά για αυτά τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα της κωνικής σύνδεσης, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβουν υπόψη οι γιατροί όταν εργάζονται με εμφυτεύματα αυτής της σύνδεσης.

Βρείτε τα «μυστικά» των ειδικών στο pdf

Loader
Loading...

EAD Logo
Taking too long?

Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Download

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ