ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (P.E.T.)

Διαφορετικοί λόγοι μπορεί να μας υποχρεώσουν σε εξαγωγή δοντιού.

Οξείες ή χρόνιες παθολογικές καταστάσεις του πολφού συχνά οδηγούν στην λήψη απόφασης για εξαγωγή του φυσικού δοντιού, όπως επίσης ένα οξύ φατνιακό απόστημα, μια περιοδοντίτιδα σε προχωρημένο στάδιο, υπερέκφυση ή κάταγμα δοντιού.

O Dr Howard Gluckman θα μοιραστεί με το κοινό την γνώση του για ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (P.E.T.) σε ένα ολοήμερο πρακτικό σεμινάριο, την Πέμπτη 19/09/2019 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt και εν συνεχεία στην ομιλία του το Σάββατο 21/09/2019, 15:30-16:30, την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου Smart Casual Dentistry Σymposium III & SENAME  XVI International Conference στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

Η απώλεια των δοντιών επιφέρει συνήθως την ανάγκη για εκτεταμένες επαυξητικές διαδικασίες τόσο στα οστά όσο και στους μαλακούς ιστούς και ενέχει τον κίνδυνο να μην διατηρηθούν οι αισθητικές αποκαταστάσεις σε βάθος χρόνου.

Στην διάλεξη του ο Dr Gluckman θα παρουσιάσει τις διαφορετικές παραμέτρους για την λήψη απόφασης άμεσης τοποθέτησης εμφυτεύματος αλλά και βήμα βήμα τις πιο πρόσφατες και διαδεδομένες θεραπείες μερικής εξαγωγής P.E.T.

Οι τεχνικές θεραπείες μερικής εξαγωγής P.E.T. (Partial Extraction Therapies) είναι τεχνικές που επιτρέπουν την διατήρηση του παρειακού οστού και συμβάλλουν στο να μην καταρρεύσει το φατνιακό οστό. Μέσω των τεχνικών P.E.T. (Partial Extraction Therapies) επιτυγχάνεται να παραμένουν σταθερά σε βάθος χρόνου οι μαλακοί ιστοί και τα οστά.

Κλείστε την συμμετοχή σας στο συνέδριο που διοργανώνει η Omnipress  σε συνεργασία με την Εμφυτευματολογική εταιρεία SENAME και την ICOI Ηellas σήμερα και γίνετε κομμάτι μιας δυνατής εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ