Η SENATE βραβεύει τον Peter Asselmann και την Teamwork Media Srl

Η SENATE βραβεύει τον Peter Asselmann και την Teamwork Media Srl

Για την προσφορά του στην οδοντιατρική βράβευσε το Senate of the Republic* τον εκδότη της Teamwork Media Srl, Peter Asselmann και συγκεκριμένα για την έκδοση και προβολή της πρώτης και μοναδικής κωδικοποιημένης τεχνικής για την μαθηματικό-γεωμετρική αναδόμηση των δοντιών του ανθρώπου, την “AFG” (Anatomic Functional Geometry) των συγγραφέων Alberto Battistelli – Dario Severino – Oto La Manna.

Με την έκδοση αυτή το Senate of the Republic αναγνωρίζει την παρακαταθήκη ιταλικής αριστείας που αφήνει η Teamwork Media σε όλο τον κόσμο μέσω αυτής της επιστημονικής έκδοσης .

Την βράβευση πραγματοποίησε ο Senator Vincenzo Carbone εκπροσωπώντας το Προεδρικό Συμβούλιο του Senate of the Republic.

Ο Peter Asselmann και η Teamwork Media είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Omnipress για την Ελλάδα. Τα περιοδικά Dentorama και Dental Journal φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους επιστημονικά άρθρα και κλινικά περιστατικά των εκδόσεων Teamwork Media. Επίσης η Omnipress έχει δημοσιεύσει στην ελληνική γλώσσα τα βιβλία των Oliver Brix, Gerald Ubassy αλλά και την έκδοση των Alberto Βattistelli, Dario Severino, Oto La Manna που βραβεύθηκε.

*The Senate of the Republic (Italian: Senato della Repubblica) or Senate (Italian: Senato) is a house of the bicameral Italian Parliament (the other being the Chamber of Deputies). The two houses together form a perfect bicameral system, meaning they perform identical functions, but do so separately.

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ