Η ESTETIKA Ε.Π.Ε., αντιπρόσωπος της BEGO στην Ελλάδα, κέρδισε το φετινό βραβείο Wilhelm-Herbst "best sales performance 2019 for BEGO Dental".

ESTETIKA ΜΕΠΕ

210 7489040, 210 7489041    https://www.estetika.gr/    info@estetika.gr    profile

Η ESTETIKA Ε.Π.Ε., αντιπρόσωπος της BEGO στην Ελλάδα, κέρδισε το φετινό βραβείο Wilhelm-Herbst “best sales performance 2019 for BEGO Dental”.

Κατά τη διάρκεια του 56ου Bego International Sales Symposium (BISS), 21-22 Ιανουαρίου 2020 στη Βρέμη, το βραβείο WilhelmHerbst best sales performance 2019 for BEGO Dental” απονεμήθηκε στην ESTETIKA Ε.Π.Ε., αντιπρόσωπο της BEGO στην Ελλάδα, για την καλύτερη επίδοση στις πωλήσεις του 2019 στον τομέα των ψηφιακών λύσεων.

Η παραδοσιακή τελετή των βραβείων Wilhelm-Herbst είναι μια σημαντική στιγμή του BISS που όλοι περιμένουν. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ειδικοί των οδοντιατρικών από τη Βρέμη, βράβευσαν τους συνεργάτες της Bego με τις καλύτερες επιδόσεις σε πωλήσεις και marketing για τα προϊόντα της BEGO.

Η ESTETIKA Ε.Π.Ε. αντιπρόσωπος της BEGO στην Ελλάδα, έλαβε το φετινό βραβείο Wilhelm-Herbst για τις καλύτερες πωλήσεις του 2019 στον τομέα των ψηφιακών λύσεων εφαρμόζοντας κυριολεκτικά  στην πράξη το  motto του 56ου ΒΙSS “boosting performance”  Βραβεύτηκε για τον καινοτόμο προσανατολισμό της προς την ψηφιακή εποχή και την επιτυχημένη πρωτοποριακή δουλειά της στην προώθηση του 3D printing στην ελληνική αγορά, παρά τις δυσκολίες της οικονομίας στην Ελλάδα.

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε χτίσει μια πολύ δυνατή και φιλική σχέση στη συνεργασία μας με την ESTETIKA Ε.Π.Ε. Για αυτό το λόγο είναι σήμερα μεγάλη μου χαρά να παραδίδω το βραβείο Wilhelm-Herbst στον αντιπρόσωπο μας στην Ελλάδα” είπε ο Alex Al-Dhahi Area Sales Manager της BEGO.

Από την πλευρά τους, ο κ. Σάκης Σαμλόγλου, ιδιοκτήτης της ESTETIKA Ε.Π.Ε. και ο κ. Κώστας Χριστόπουλος, Γενικός Διευθυντής, δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι που πήραν το βραβείο Wilhelm-Herbst για τις καλύτερες πωλήσεις της BEGO Dental στον τομέα των ψηφιακών λύσεων για το έτος 2019.

Η ESTETIKA Ε.Π.Ε. είναι ο αντιπρόσωπος της BEGO στην Ελλάδα από το 2014 και  προσφέρει λύσεις για την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες. Είναι η πρώτη φορά που έλαβε το βραβείο Wilhelm-Herbst.

Διαβάστε το δελτίο τύπου για την βράβευση της ESTETIKA Ε.Π.Ε., όπως ανακοινώθηκε στην εταιρική ιστοσελίδα της Bego εδώ.

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ