Η ακρίβεια στο αποτύπωμα θέλει τέχνη

Πώς διαχειριζόμαστε το σχέδιο θεραπείας στην ακίνητη προσθετική;

O καθηγητής Mario Semenza, διάσημος για την ακρίβεια στην λήψη των αποτυπωμάτων του, θα μοιραστεί με το κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία του αναφορικά με το σχέδιο θεραπείας στην ακίνητη προσθετική το Σάββατο 21/9/2019 ώρα 17:15 στο SCDΣ III & SENAME XVI International Conference, στην Αθήνα στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής. Ο Mario Semenza στην ομιλία του στο φετινό SCDΣ ΙΙΙ θα  προσεγγίσει το θέμα τόσο κλινικά όσο και εργαστηριακά.

Ως κλινικός ιατρός αλλά και επιστήμονας ο οδοντίατρος συχνά διαπιστώνει ότι η επιτυχία μιας προσθετικής θεραπείας εξαρτάται αφενός από την προσεκτική εκτίμηση των θεραπευτικών επιλογών και, αφετέρου, από την αυστηρή εκτέλεση των κλινικών και εργαστηριακών διαδικασιών. Η διάγνωση, η αξιολόγηση των ενδείξεων, η παρασκευή των δοντιών και η λήψη ακριβούς αποτυπώματος είναι αποφασιστικές φάσεις για την ορθή διεξαγωγή των μετέπειτα φάσεων στο εργαστήριο.

Όλα αυτά τα στάδια θα αναλύσει στην ομιλία του ο Μario Semenza  μέσα από θεωρία και κλινικά περιστατικά. Συντονιστές στην ομιλία του θα είναι η Βίλλυ Κυπραίου και ο Μιχάλης Παπαστάμος.

Ο Mario Semenza ασχολείται με προσθετολογικά και ενδοδοντικά προβλήματα από το 1986. Είναι ομιλητής σε πολυάριθμα εθνικά και διεθνή συνέδρια καθ’οτι διαθέτει εξαιρετικές δεξιότητες στην ανάπτυξη διαδικασιών οδοντικής παρασκευής και αποτύπωσης. Σήμερα είναι Επίκουρος Καθηγητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα οδοντικών εμφυτευμάτων και προσθετολογίας στο Πανεπιστήμιο του Chieti, στο πανεπιστήμιο της Ρώμης Tor Vergata και το πανεπιστήμιο Vita-Salute San Raffaele στο Μιλάνο. Εργάζεται στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο στο Sant’Angelo Lodigiano όπου ασχολείται κυρίως με προσθετική οδοντιατρική και περιοδοντολογία.

Όσοι θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο με τον καθηγητή Μario Semenza για να εμπνευστούν από την τεχνική του, μπορούν να συμμετέχουν στο πρακτικό σεμινάριο του Αnalogical Approach. How to Guarantee the best impression making solutions : Tips & tricks for better results, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα της ομιλίας του, Κυριακή 22/9/2019, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής από τις 10.00  έως τις 14.00.

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ