MIS Day

By Dental Tribune Greece

Επιτυχία σε όλα τα επίπεδα σημείωσε η MIS Day

Επιτυχία σε όλα τα επίπεδα σημείωσε η MIS Day που διοργανώθηκε από την εταιρεία ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ Dental αντιπρόσωπο της MIS Implants Technologies

Ενέργεια και ενθουσιασμός διέκρινε την 1η  MIS Day, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοέμβριου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα του GAZARTE και στην οποία έλαβαν μέρος συμμετέχοντες όλων ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα και μοιράστηκαν γνώση, εμπειρίες και φυσικά διασκέδαση.

Στο Gazarte, έναν από τους πλέον ιδιαίτερους χώρους με μια ξεχωριστή industrial chic αισθητική και μοναδική θέα σε όλη την Αθήνα πραγματοποιήθηκε η MIS Day με θέμα Technology meets BiologyMIS leading the way η οποία περιελάμβανε θέματα εκλεκτών ομιλητών που μοιράστηκαν κλινική και πρακτική εμπειρία, νέες έρευνες και πρωτοποριακές λύσεις που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε την εμφυτευματολογία σήμερα.

«H ΜIS Day είναι μια εκδήλωση – γιορτή αφιερωμένη στην MIS που πραγματοποιείται σε 65 χώρες σε όλο τον κόσμο και μας ενώνει σαν μια μεγάλη κοινότητα’ είπε η κα. Άννα Νεγρίν στην εναρκτήρια ομιλία καλωσορίσματος και πρόσθεσε ‘συγχρόνως όμως γιορτάζουμε σαν ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ Denta,l 40 χρόνια στον οδοντιατρικό χώρο με μια πορεία επιτυχίας που ξεκίνησε γιατί υπήρχε ένα σπουδαίο κίνητρο το πάθος και η αγάπη για αυτό που κάνουμε».

Με προεδρεύοντα της εκδήλωσης τον αξιότιμο καθηγητή Ιωάννη Ιατρού, η πρώτη ομιλήτρια Dr. Akazany (Israel) παρουσίασε τις νέες λύσεις της MIS με ειδική αναφορά στο Ez-Base, Connect Abutment και το νέο enhanced εμφύτευμα SEVEN.

Ο κ. Aronsson (Σουηδία) ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα της νέας επιφάνειας B+ των εμφυτευμάτων MIS και ο Dr. Koo (ΗΠΑ) παρουσίασε την κλινική εφαρμογή του MGuide σε απαιτητικά περιστατικά στην αισθητική ζώνη.

Τέλος, ως κεντρικός ομιλητής, ο Dr. Πελεκάνος σε δυο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, μίλησε για την εξέλιξη της χειρουργικής εμφυτευμάτων τα τελευταία χρόνια και την βιολογική προσέγγιση στην προσθετική αποκατάσταση δείχνοντας περιστατικά με εμφυτεύματα V3, το προσθετικό MIS Connect και το σύστημα κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων MGuide.

H MIS Day έκλεισε με τον ομορφότερο τρόπο στο Αίθριο του Gazarte σε ένα ειδικά οργανωμένο Cocktail party οπού παλιοί και νέοι φίλοι απήλαυσαν μουσική, φαγητό και το κοκτέιλ MISpririt.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση για ένα ταξίδι/επίσκεψη στην εταιρεία MIS στο Ισραήλ για έναν τυχερό σύνεδρο.

Related Posts

Upcoming Events

10 DAYS OF MASTERING SOFT TISSUE SURGERY
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Module I 16-17/02/2019 Module II 19-21/05/2019 Module III 4-6/07/2019 Module IV 16-17/11/2019
view it
Clinical Program in Oral Implantology
Clinical Program in Oral Implantology (Αθήνα – Μόναχο, 2018-2019)
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Περίοδος I 01-04 Νοεμβρίου 2018 Αθήνα Περίοδος II Φεβρουάριος 2019 Αθήνα Περίοδος III Μάρτιος 2019 Αθήνα κλινική Σταύρου Πελεκάνου Περίοδος IV Μαΐος 2019 Αθήνα Περίοδος V Ιούνιος 2019 Αθήνα κλινική Δρ. Πελεκάνου Περίοδος VI Οκτώβριος 2019 Αθήνα Περίοδος VII 8-12 Νοεμβρίου 2019 Μόναχο – Γερμανία
view it
E-Lab Capture, Calibrate & Create
 
 
Ημερομηνία: 1-3/03/2019
view it
IMMEDIATE DENTOALVEOLAR RESTORATION – IDR IMMERSION COURSE (part 1)
 
 
Ημερομηνία: 8-10/04/2019
view it
The Masterminds vol. II
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 17-18/05/2019
view it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

OMNIPRESS
Newsletter
Καντε δωρεάν εγγραφή και ενημερωθείτε για οδοντιατρικά events, οδοντιατρικά νέα & προϊόντα.
Χρησιμοποιούμε το MailChimp ως πλατφόρμα αποστολής newsletters. Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε θα μεταφερθούν στο MailChimp σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης του. Οι ενημερώσεις αφορούν Events, εκδόσεις της Omnipress, Νέα προϊόντα & εκδηλώσεις εταιρειών του οδοντιατρικού χώρου με δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας.
Η Omnipress θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.