Δυναμικό Ξεκίνημα για Νέους Απόφοιτους Οδοντιάτρους

Είναι μία συναρπαστική εποχή του χρόνου για τους νέους αποφοίτους των οδοντιατρικών σχολών. Είτε σχεδιάζετε να ανοίξετε το δικό σας ιατρείο είτε να γίνετε συνεργάτης, σύντομα θα εφαρμόσετε όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτήσατε.

Είστε έτοιμοι να κάνετε τη μετάβαση από φοιτητής σε οδοντίατρο; Τι μπορείτε να περιμένετε ξεκινώντας στον σημερινό στίβο εργασίας; Υπάρχουν ιδιαίτερες περιοχές όπου θα πρέπει να εστιάσετε;
Όντας η ίδια νέα οδοντίατρος και δουλεύοντας σε ένα νέο ιατρείο, υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες περιοχές στις οποίες εστίασα και οι οποίες με βοήθησαν να εξελίξω τόσο τις κλινικές όσο και τις διοικητικές μου ικανότητες:
Ενδοδοντία και εξαγωγές: Η εξοικείωση με αυτές τις δύο διαδικασίες θα συμβάλει στην επιτυχία για έναν οδοντίατρο που μόλις ξεκινάει. Η πραγματοποίηση ενδοδοντικών θεραπειών απο…

 

Διαβάστε περισσότερα στο Dental Tribune πατώντας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

OMNIPRESS
Newsletter
Καντε δωρεάν εγγραφή και ενημερωθείτε για οδοντιατρικά events, οδοντιατρικά νέα & προϊόντα.
Χρησιμοποιούμε το MailChimp ως πλατφόρμα αποστολής newsletters. Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε θα μεταφερθούν στο MailChimp σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης του. Οι ενημερώσεις αφορούν Events, εκδόσεις της Omnipress, Νέα προϊόντα & εκδηλώσεις εταιρειών του οδοντιατρικού χώρου με δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας.
Η Omnipress θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.