Διήμερο Σεμινάριο Botox & Dermal Fillers - Aθήνα 17-18/10/2020

by Σοφία Ατσάλη

Διήμερο Σεμινάριο Botox & Dermal Fillers – Aθήνα 17-18/10/2020

Για την ομορφιά έχουν γραφτεί πολλά. Άλλοι την εκθιάζουν, άλλοι την δαιμονοποιούν. Ανεξάρτητα από το ποιά ερμηνεία της ομορφιάς επιλέγει κανείς, οι περισσότεροι μάλλον θα συμφωνήσουμε στο ότι το παιχνίδι ενάντια στον χρόνο ενδέχεται να γίνει αγχωτικό ακόμα και ανυπόφορο για μερικούς από εμάς και πως κάθε άνθρωπος το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο.

Έχοντας αυτά στο νου, συνειδητοποεί κανείς ότι οι ιατροί που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με τις θεραπείες ομορφιάς δεν παρέχουν απλά μια ακόμα ενέσιμη θεραπεία ή ένα botox αλλά μπορούν -πέρα από το πρόσωπο και το σώμα του ασθενή του-, να ομορφύνουν τη σχέση του με τον ίδιο του τον εαυτό, τους άλλους ανθρώπους και κατ’επέκταση όλη του τη ζωή.

Έναν τέτοιο ιατρό θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στις 17 & 18 Οκτωβρίου στην Αθήνα οι συμμετέχοντες του διήμερου σεμιναρίου Botox & Dermal Fillers.

Μιλάμε για τον Χρήστο Κρασαδάκη


Ειδ. Στοματικό & Γναθοπροσωπικό Χειρουργό και εισηγητή του Σεμιναρίου Botox &  Derma Fillers.

Ο έμπειρος και μεταδοτικός εισηγητής θα τους εισάγει στις αρχές της αισθητικής και θα μοιραστεί μαζί τους τις ιατρικές γνώσεις του για το χημικό peeling, την βοτουλινική τοξίνη (botox), τα δερματικά ενθέματα (Fillers). Επίσης θα μιλήσει για την επιχειρηματική διάσταση του συγκεκριμμένου αντικειμένου, τις δυνατότητες-ευκαιρίες στην αγορά αλλά και πως επιτυγχάνεται η βιωσιμότητα μιας τέτοιας επιχειρηματικής δραστηριότητας, κύριας ή συμπληρωματικής. Την δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί πρακτική επίδειξη σε ασθενή και πρακτική εξάσκηση των ιατρών σε ασθενείς.

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ