By Dental Tribune Greece

Δέκα σπουδαίοι λόγοι για να είσαι οδοντίατρος – Ποιός είναι ο δικός σας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξει κάποιος το επάγγελμα του οδοντίατρου. Η οδοντιατρική προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία του ασθενούς σας, σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε ακόμα και να του αλλάξετε τη ζωή. Ένα όμορφο χαμόγελο χαρίζει στον ασθενή τη χαμένη αυτοπεποίθηση του και μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής του. Επίσης η οδοντιατρική δεν είναι ένας στάσιμος κλάδος. Αντιθέτως είναι ένας κλάδος στον οποίο πραγματοποιούνται συνεχείς νέες συναρπαστικές επιστημονικές ανακαλύψεις στη γονιδιακή θεραπεία και τη βιοτεχνολογία, οι οποίες προσφέρουν στους οδοντιάτρους νέες δυνατότητες για να γίνουν καλύτεροι και να εξελίξουν την τεχνική τους.

Οι λόγοι που εμείς ξεχωρίσαμε είναι:

  • Παροχή υπηρεσίας προς άλλους: Βοηθάτε τους ανθρώπους να διατηρούν και να βελτιώνουν την στοματική υγεία, την ποιότητα ζωής και την εμφάνισή τους.
  • Ενδυνάμωση των ασθενών σας: Δίνετε στους ασθενείς χαμόγελα που τους κάνουν περήφανους όταν χαμογελούν και ενισχύουν την ψυχολογία τους.
  • Τεχνολογία και Έρευνα: Μπορείτε να γίνετε συμμέτοχοι στην επιστημονική πρόοδο της οδοντιατρικής και να βρίσκεστε στην αιχμή της τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας λέιζερ και διαγνωστικά με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD/CAM) που θα σας βοηθήσουν στην δουλειά σας και θα σας προκαλέσουν με τις δυνατότητες που παρέχουν.
  • Μπορείτε να είστε ηγέτης: Το επάγγελμα αυτό μπορεί να σας χαρίσει τον σεβασμό από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητά σας, ιδιαίτερα αν καταφέρετε να ξεχωρίσετε στην ειδικότητα σας.
  • Πρόληψη/Εκπαίδευση: Θα έχετε την δυνατότητα να εκπαιδεύετε και να ενημερώνετε σχετικά με τη σημασία της στοματικής υγείας.
  • Ανίχνευση ασθένειας: Για να θεραπεύετε την στοματική υγεία και να ανιχνεύετε ασθένειες – συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και του καρδιαγγειακού συστήματος.
  • Για να είστε δημιουργικοί: Τα καλλιτεχνικά και επιστημονικά ταλέντα βρίσκουν άμεση εφαρμογή στο επάγγελμα του οδοντίατρου.
  • Υψηλές πιθανότητες επιτυχίας: Με τη γήρανση του πληθυσμού και την αύξηση της πρόσβασης στην περίθαλψη, η ζήτηση και η ανάγκη για οδοντιάτρους αυξάνεται.
  • Αυτοαπασχόληση: Ως οδοντίατρος είστε ο προϊστάμενος του εαυτού σας.
  • Ισορροπημένος τρόπος ζωής: Η οδοντιατρική προσφέρει ευελιξία για την εξισορρόπηση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Related Posts

Upcoming Events

Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS
Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS (Θεσσαλονίκη)
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 9-10/02/2019
view it
10 DAYS OF MASTERING SOFT TISSUE SURGERY
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Module I 16-17/02/2019 Module II 19-21/05/2019 Module III 4-6/07/2019 Module IV 16-17/11/2019
view it
Clinical Program in Oral Implantology
Clinical Program in Oral Implantology (Αθήνα – Μόναχο, 2018-2019)
 
 
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Περίοδος I 01-04 Νοεμβρίου 2018 Αθήνα Περίοδος II Φεβρουάριος 2019 Αθήνα Περίοδος III Μάρτιος 2019 Αθήνα κλινική Σταύρου Πελεκάνου Περίοδος IV Μαΐος 2019 Αθήνα Περίοδος V Ιούνιος 2019 Αθήνα κλινική Δρ. Πελεκάνου Περίοδος VI Οκτώβριος 2019 Αθήνα Περίοδος VII 8-12 Νοεμβρίου 2019 Μόναχο – Γερμανία
view it
E-Lab Capture, Calibrate & Create
 
 
Ημερομηνία: 1-3/03/2019
view it
Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS
Διήμερο Σεμινάριο BOTOX & DERMA FILLERS (Αθήνα)
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 16-17/03/2019
view it
IMMEDIATE DENTOALVEOLAR RESTORATION – IDR IMMERSION COURSE (part 1)
 
 
Ημερομηνία: 8-10/04/2019
view it
The Masterminds vol. II
 
 
Ημερομηνία διεξαγωγής: 17-18/05/2019
view it

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

OMNIPRESS
Newsletter
Καντε δωρεάν εγγραφή και ενημερωθείτε για οδοντιατρικά events, οδοντιατρικά νέα & προϊόντα.
Χρησιμοποιούμε το MailChimp ως πλατφόρμα αποστολής newsletters. Κάνοντας κλικ για υποβολή της φόρμας, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε θα μεταφερθούν στο MailChimp σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης του. Οι ενημερώσεις αφορούν Events, εκδόσεις της Omnipress, Νέα προϊόντα & εκδηλώσεις εταιρειών του οδοντιατρικού χώρου με δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας.
Η Omnipress θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες της φόρμας για να σας παρέχει ενημερώσεις. Παρακαλούμε επιλέξτε ότι συμφωνείτε & ότι είστε άνω των 18 ετών.