Ακίνητη Προσθετική. Η επίσημη αγαπημένη οδοντιάτρου & οδοντοτεχνίτη

by Σοφία Ατσάλη

Ακίνητη Προσθετική. Η επίσημη αγαπημένη οδοντιάτρου & οδοντοτεχνίτη

Αυτό το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, οδοντίατροι και οδοντοτεχνίτες θα συναντηθούν στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην ημερίδα Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ για να προσεγγίσουν τις άριστες προσθετικές αποκαταστάσεις.

Η εμπειρία και η γνώση των ομιλητών σε συνδυασμό με την αγάπη τους για την ακίνητη προσθετική θα αποτελέσουν τον κεντρικό άξονα αυτής της ημερίδας, η οποία ξεχωρίζει για το γεγονός ότι θα καλύψει 3600 το θέμα της ακίνητης προσθετικής εφόσον στην ημερίδα θα είναι παρόντες οδοντίατροι και οδοντικοί τεχνολόγοι.

Οι ομιλητές Νίκος Κρόμπας, Ηλίας Ψαρρής και Χρήστος Γιαννακόπουλος δεν θα έχουν και τόσο εύκολο έργο ως ομιλητές καθώς η νέα γενιά οδοντιάτρων και οδοντικών τεχνολόγων που θα συμμετέχει στην ημερίδα θα θελήσει να εξαντλήσει κάθε λεπτομέρεια και πληροφορία που μπορεί να λάβει από εκείνους και από την νέα αυτή εκπαιδευτική εμπειρία.

Τα λόγια του κ. Κρόμπα αποκαλύπτουν τις προσδοκίες του για την ημερίδα Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ:

“Η Ακίνητη Προσθετική ως κλάδος επιστημονικής εφαρμογής και αντικείμενο πάθους για τον κλινικό και τον οδοντοτεχνίτη για υψηλή ακρίβεια και αισθητική τελειότητα. Μαζί με τους συνοδοιπόρους στο όραμα της Αριστείας, Ψαρρή Ηλία και Χρήστο Γιαννακόπουλο.

Presenting our shared experiences ,of combined 90 years careers, in Fixed Prosthodontics, as a scientific endeavor and an object of passion for the clinician and the dental technician , for high precision and esthetic perfection. With my colleagues that share the same vision of Excellence, Psarris Ilias Dental Laboratory MDT and Christos Giannakopoulos , Prosthodontis.”

Ανυπομονούμε να είμαστε σε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο μεταξύ οδοντοτεχνίτη, οδοντιάτρου το επόμενο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου… για να προσεγγίσουμε το τέλειο!

Θα σας δούμε εκεί!

Ακολουθήστε το Omnipress.gr στο Google News
ΟΛΑ ΤA ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ