Crown lengthening everything you need to know

Ένα πρωτότυπο, πλήρως κατατοπιστικό, με έμφαση στη λεπτομέρεια και απλά αναγκαίο σεμινάριο που μέχρι τώρα δεν υπηρχε ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι δύο πολύ έμπειροι ομιλητές Σταύρος Πελεκάνος και Venceslav Stankov μετέδωσαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους χωρίς να κρύψουν το παραμικρό και απαντώντας σε κάθε απορία των συμμετεχόντων.


Μεσα από την παρουσίαση πολλών και ενδιαφερόντων περιστατικών εξήγησαν τη διαδικασία της χειρουργικής επιμήκυνσης κλινικής μύλης. Ξεκινώντας από το απλό και πηγαίνοντας σταδιακά προς το πιο περίπλοκο, δίδαξαν τον τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων, τους διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης της κάθε περίπτωσης (με και χωρίς αναπετασση κρημνού) καθώς και τη διαδικασία της χειρουργικής πράξης και συρραφής.


Τα όσα διδάχθηκαν, παρουσιάστηκαν και ζωντανά σε ασθενή με συνεχή περιγραφή της διαδικασίας, απάντηση αποριών και την ευκαιρία σε κάθε συμμετέχοντα πέρα από τη μεγάλη εικόνα του μικροσκοπίου υπό το οποίο έγινε το χειρουργείο, να δει από κοντά την κλινική εικόνα πάνω στον ασθενή.

Κάθε συμμετέχοντας είχε την ευκαιρία να κάνει πράξη τα όσα έμαθε πάνω σε γναθους χοίρων έχοντας την επίβλεψη των δύο ομιλητών.


Το καινοτόμο του σεμιναρίου είναι ότι αυτό το σεμινάριο δεν επικεντρωθηκε μόνο στο χειρουργικό κομμάτι αλλά και στο αποκαταστατικο δίνοντας στους συμμετέχοντες γνώση που κατά κοινή ομολογία από την επόμενη κιόλας ημέρα θα ξεκινήσουν να κάνουν όσα έμαθαν.


Το επόμενο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 2-3 Δεκεμβρίου 2022, με την ζήτηση να είναι ήδη μεγάλη και τις θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες & Εγγραφές: OMNIPRESS

Πρόσφατα Άρθρα

Ημερίδα 1η Ιουνίου: Prophylaxis Day!

Η Ariston Dental διοργανώνει την 1η Ιουνίου, στο Αργιθέα winery ένα 4ωρο σεμινάριο που έχει…

21 ώρες ago

Το Ariston Academy ταξιδεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Μετά την τεράστια επιτυχία του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου Ariston Academy τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, η…

1 εβδομάδα ago

Όψεις και στεφάνη επί εμφυτεύματος ζιρκονίας από Ζιρκονία UTML ΚΑΤΑΝΑ, που συγκολλήθηκαν με PANAVIA Veneer LC

Εισαγωγή Ανάμεσα στα πιο συνήθη προβλήματα στην σύγχρονη οδοντιατρική είναι αυτό της αποκατάστασης της οδοντικής…

2 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία. Το Κλινικό…

3 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε το «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά Μέσα»

Στις 13-14 Απριλίου 2024 διεξήχθη με επιτυχία το  «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά…

3 εβδομάδες ago

Κατακτώντας την τέχνη των εξαιρετικά φυσικών αποκαταστάσεων με μονολιθικό ζιρκόνιο!

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Χώρος διεξαγωγής: ArtOral Art Gallery, Άγιος Δημήτριος, 17342 Αθήνα. Ομιλητής: Σπύρος…

4 εβδομάδες ago