Χωρίς κατηγορία

Διακόσμηση Οδοντιατρείου: Aέρας Ανανέωσης

Χειμώνας 2020: Εκλεπτυσμένη Πολυτέλεια

Τα κέντρα θεραπείας της Dentsply Sirona ερεύνησαν και προτείνουν τις τέσσερις τάσεις που επικρατούν παγκόσμια στην διακόσμηση οδοντιατρικών κλινικών. Aυτές είναι:

  • Μindful Clarity
  • Sensitive Luminance
  • Striking Energy
  • Refined Luxury

Εμείς διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε την τάση της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Η τάση αυτή χαρακτηρίζεται από διακριτική κομψότητα, σκούρα χρώματα και αντικείμενα διαλεγμένα με γούστο.

Η έρευνα που πραγματοποίησε η Dentsply Sirona προσφέρει απλόχερα έμπνευση για το πως να διακοσμήσετε το οδοντιατρείο σας παρατηρώντας εικόνες από άλλα οδοντιατρεία σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα η τάση στη  διακόσμηση κλινικών που εμπνέεται από την “Εκλεπτυσμένη Πολυτέλεια” έχει ως ζητούμενο να αποπνέει η κλινική εκλεκτικό και αριστοκρατικό αέρα και σοφιστικέ ατμόσφαιρα.

Όσον αφορά τα χρώματα, μια σύνθετη χρωματική παλέτα που εμπεριέχει και σκούρους τόνους θα δημιουργήσει μια καλαίσθητη και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Επίσης τα στοιχεία που τοποθετούνται στον χώρο διακρίνονται από μια αίσθηση πολυτέλειας και τα διακοσμητικά αντικείμενα αποπνέουν την αύρα του σπάνιου. Ο σχεδιασμός του δαπέδου, το χρώμα στους τοίχους, τα διακοσμητικά στοιχεία, τα  έπιπλα και τα φώτα θα πρέπει να είναι σε τέλεια αρμονία.

Το πολυτελές design χαρακτηρίζουν τα σκούρα χρώματα και τα high-end υλικά ενώ ευφάνταστες συνθέσεις από φυσικά λουλούδια πέρα από την όμορφη ατμόσφαιρα θα αποκαλύψουν στους ασθενείς σας ότι δίνετε έξτρα προσοχή στην λεπτομέρεια. Γενικά χρειάζεται μια δεξιοτεχνία στο πως να συνδυάζετε και να τοποθετείτε τα αντικείμενα στον χώρο προκειμένου να πετύχει ένα αρμονικό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που θα κάνει τους ασθενείς, το προσωπικό και τους ιατρούς να ασθάνονται όμορφα και χαλαρά.

Ανακαλύψτε στο βίντεο την τάση Refined Luxury στην διακόσμηση οδοντιατρείων και εμπνευστείτε από αυτήν, έστω και για μικρές πινελιές ανανέωσης στο οδοντιατρείο σας.

Πρόσφατα Άρθρα

Το Ariston Academy ταξιδεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Μετά την τεράστια επιτυχία του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου Ariston Academy τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, η…

6 ημέρες ago

Όψεις και στεφάνη επί εμφυτεύματος ζιρκονίας από Ζιρκονία UTML ΚΑΤΑΝΑ, που συγκολλήθηκαν με PANAVIA Veneer LC

Εισαγωγή Ανάμεσα στα πιο συνήθη προβλήματα στην σύγχρονη οδοντιατρική είναι αυτό της αποκατάστασης της οδοντικής…

1 εβδομάδα ago

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία. Το Κλινικό…

2 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε το «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά Μέσα»

Στις 13-14 Απριλίου 2024 διεξήχθη με επιτυχία το  «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά…

3 εβδομάδες ago

Κατακτώντας την τέχνη των εξαιρετικά φυσικών αποκαταστάσεων με μονολιθικό ζιρκόνιο!

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Χώρος διεξαγωγής: ArtOral Art Gallery, Άγιος Δημήτριος, 17342 Αθήνα. Ομιλητής: Σπύρος…

4 εβδομάδες ago

iCervico by VPI: Ιδανικά αποτελέσματα στις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Προβλέψιμα για όλους!

Το iCervico είναι ένα πρωτοποριακό προσθετικό σύστημα που γεφυρώνει τη χειρουργική με την προσθετική, αξιοποιώντας…

4 εβδομάδες ago