Εκδηλώσεις

The Master Minds III: It is about making dental stories

Κάθε νέο συνέδριο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσουμε  γνώση για την ειδικότητα μας, βασιμένη στις πιο πρόσφατες εξελίξεις, να βελτιστοποιήσουμε τεχνικές που εφαρμόζουμε στην κλινική μας πράξη, να εμπνευστούμε από καταξιωμένους ομιλητές. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το εκπαιδευτικό κομμάτι, το οποίο έμμεσα άπτεται και του επαγγελματικού. Η γνώση που μετατρέπεται σε δράση μπορεί να αποφέρει στον οδοντίατρο νέα δραστηριότητα και κατ’ επέκταση νέους ασθενείς.

Αυτό όμως που επίσης είναι πολύ σημαντικό σε ένα συνέδριο είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Η ευκαιρία να συναντήσεις τους πρώην συμφοιτητές σου, να μιλήσεις στον οδοντίατρο που θαυμάζεις και παρακολουθείς στα social media, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις για κάτι που σε έχει δυσκολέψει π.χ. στην τελευταία σου χειρουργική επέμβαση, να προβληθείς ο ίδιος παρουσιάζοντας την δουλειά σου και τα κλινικά περιστατικά σου.

Το συναίσθημα του ανήκειν σε μια κοινότητα ανθρώπων με τους ίδιους προβληματισμούς με εσένα και στόχους προς την ίδια κατεύθυνση, ανθρώπους με τους οποίους μιλάς την ίδια γλώσσα και σε καταλαβαίνουν πριν καν ολοκληρώσεις την φράση σου, είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Είναι εκείνο το συναίσθημα της ευχαρίστησης και της πληρότητας που νιώθεις –μαζί με την κούραση- όταν επιστρέφεις σπίτι μετά το πέρας του συνεδρίου και αναλογίζεσαι τις στιγμές που έζησες. Ποιούς συνάντησες, τί νέο είδες από την αγορά, τα βίντεο από τα κλινικά περιστατικά, η επαγγελματική συνάντηση που έγινε ή κανόνισες να γίνει και πολλά ακόμη.

Οι ξένοι έχουν την λέξη networking για να περιγράψουν όσα προανέφερα. Στην Ελλάδα επίσης θα πούμε για κάποιον την φράση «είναι δικτυωμένος» όταν θέλουμε να περιγράψουμε κάποιον που έχει καταφέρει να αποκτήσει εκείνες τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που τον βοηθούν να ανελιχθεί.

Θα συμφωνήσουμε στο ότι η δικτύωση είναι σημαντική, και θα το προεκτείνουμε λίγο ακόμα, σε αυτό που ευελπιστούμε να ζήσουμε στο The Masterminds III τον Μάρτιο στην Αθήνα:

It is not just networking it is about making stories!

Σας περιμένουμε όλους 27-28 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα στο Τhe Master Minds III για να συνδημιουργήσουμε εξαιρετικές οδοντιατρικές ιστορίες και νέες αναμνήσεις.

Πρόσφατα Άρθρα

Βαλαβάνης & Βεργούλλης μαζί στο Ariston Academy 2025

🔹 Βαλαβάνης & Βεργούλλης μαζί στο Ariston Academy 2025 Μια μοναδική επιστημονική συνάντηση, με ερωτήματα…

3 εβδομάδες ago

Ο διεθνούς φήμης Dr. Galip Gürel έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα στο ετήσιο συνέδριο Ariston Academy

Η Ariston Academy υποδέχεται έναν από τους πλέον εμβληματικούς εκπροσώπους της αισθητικής οδοντιατρικής παγκοσμίως, τον Dr.…

4 εβδομάδες ago

Το 1ο module του 5ου Κύκλου του CBCT MASTERCLASS της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Το 1ο module του 5ου κύκλος του CBCT MASTERCLASS, που διοργανώθηκε από την Οδοντιατρική Σχολή του…

1 μήνα ago

Αναλύοντας τη Νέα Πραγματικότητα της Ψηφιακής Μετάβασης

Οδοντοτεχνική ημερίδα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου η οδοντοτεχνική ημερίδα “Αναλύοντας τη Νέα…

1 μήνα ago

Αποκαλύπτοντας Μύθους – Ανακαλύπτοντας Αλήθειες: Η Ariston Dental παρουσιάζει το νέο κύκλο συνεδρίων για το 2025

Η Ariston Academy, σημείο αναφοράς για την επιστημονική εξέλιξη στον χώρο της οδοντιατρικής, ανακοινώνει το…

2 μήνες ago