Εκδηλώσεις

The Master Minds III: It is about making dental stories

Κάθε νέο συνέδριο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσουμε  γνώση για την ειδικότητα μας, βασιμένη στις πιο πρόσφατες εξελίξεις, να βελτιστοποιήσουμε τεχνικές που εφαρμόζουμε στην κλινική μας πράξη, να εμπνευστούμε από καταξιωμένους ομιλητές. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το εκπαιδευτικό κομμάτι, το οποίο έμμεσα άπτεται και του επαγγελματικού. Η γνώση που μετατρέπεται σε δράση μπορεί να αποφέρει στον οδοντίατρο νέα δραστηριότητα και κατ’ επέκταση νέους ασθενείς.

Αυτό όμως που επίσης είναι πολύ σημαντικό σε ένα συνέδριο είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Η ευκαιρία να συναντήσεις τους πρώην συμφοιτητές σου, να μιλήσεις στον οδοντίατρο που θαυμάζεις και παρακολουθείς στα social media, να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις για κάτι που σε έχει δυσκολέψει π.χ. στην τελευταία σου χειρουργική επέμβαση, να προβληθείς ο ίδιος παρουσιάζοντας την δουλειά σου και τα κλινικά περιστατικά σου.

Το συναίσθημα του ανήκειν σε μια κοινότητα ανθρώπων με τους ίδιους προβληματισμούς με εσένα και στόχους προς την ίδια κατεύθυνση, ανθρώπους με τους οποίους μιλάς την ίδια γλώσσα και σε καταλαβαίνουν πριν καν ολοκληρώσεις την φράση σου, είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Είναι εκείνο το συναίσθημα της ευχαρίστησης και της πληρότητας που νιώθεις –μαζί με την κούραση- όταν επιστρέφεις σπίτι μετά το πέρας του συνεδρίου και αναλογίζεσαι τις στιγμές που έζησες. Ποιούς συνάντησες, τί νέο είδες από την αγορά, τα βίντεο από τα κλινικά περιστατικά, η επαγγελματική συνάντηση που έγινε ή κανόνισες να γίνει και πολλά ακόμη.

Οι ξένοι έχουν την λέξη networking για να περιγράψουν όσα προανέφερα. Στην Ελλάδα επίσης θα πούμε για κάποιον την φράση «είναι δικτυωμένος» όταν θέλουμε να περιγράψουμε κάποιον που έχει καταφέρει να αποκτήσει εκείνες τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που τον βοηθούν να ανελιχθεί.

Θα συμφωνήσουμε στο ότι η δικτύωση είναι σημαντική, και θα το προεκτείνουμε λίγο ακόμα, σε αυτό που ευελπιστούμε να ζήσουμε στο The Masterminds III τον Μάρτιο στην Αθήνα:

It is not just networking it is about making stories!

Σας περιμένουμε όλους 27-28 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα στο Τhe Master Minds III για να συνδημιουργήσουμε εξαιρετικές οδοντιατρικές ιστορίες και νέες αναμνήσεις.

Πρόσφατα Άρθρα

Το Ariston Academy ταξιδεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Μετά την τεράστια επιτυχία του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου Ariston Academy τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, η…

5 ημέρες ago

Όψεις και στεφάνη επί εμφυτεύματος ζιρκονίας από Ζιρκονία UTML ΚΑΤΑΝΑ, που συγκολλήθηκαν με PANAVIA Veneer LC

Εισαγωγή Ανάμεσα στα πιο συνήθη προβλήματα στην σύγχρονη οδοντιατρική είναι αυτό της αποκατάστασης της οδοντικής…

7 ημέρες ago

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία. Το Κλινικό…

2 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε το «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά Μέσα»

Στις 13-14 Απριλίου 2024 διεξήχθη με επιτυχία το  «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά…

3 εβδομάδες ago

Κατακτώντας την τέχνη των εξαιρετικά φυσικών αποκαταστάσεων με μονολιθικό ζιρκόνιο!

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Χώρος διεξαγωγής: ArtOral Art Gallery, Άγιος Δημήτριος, 17342 Αθήνα. Ομιλητής: Σπύρος…

3 εβδομάδες ago

iCervico by VPI: Ιδανικά αποτελέσματα στις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Προβλέψιμα για όλους!

Το iCervico είναι ένα πρωτοποριακό προσθετικό σύστημα που γεφυρώνει τη χειρουργική με την προσθετική, αξιοποιώντας…

4 εβδομάδες ago