GLUMA Desensitizer – Άμεση και διαρκής προστασία από την υπερευαισθησία!

Τώρα η λύση κατά της υπερευαισθησίας έχει όνομα! Το GLUMA Desensitizer της Kulzer αποτελεί αποδεδειγμένη λύση κατά της μετεπεμβατικής υπερευαισθησίας!

Για περισσότερα από 20 χρόνια, μια σταγόνα GLUMA Desensitizer υπήρξε αρκετή για να μειώσει και να εμποδίσει την υπερευαισθησία. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται γρήγορα κι είναι εντυπωσιακά, χωρίς ανάμιξη, πολυμερισμό ή πολλαπλές εφαρμογές. Οι ασθενείς σας νιώθουν άμεση ανακούφιση. Κάθε καλή αποκατάσταση αρχίζει με το GLUMA Desensitizer. Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχθεί σε πάνω από 50 εκατομμύρια αποκαταστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα κοινά συγκολλητικά και υλικά αποκαταστάσεων και σε κάθε περίπτωση θεραπείας. Το GLUMA Desensitizer δε χρειάζεται ανάμιξη ή φωτοπολυμερισμό, κάτι που απλοποιεί την εφαρμογή κι εξοικονομείται χρόνος.

  • Απευαισθητοποίηση: το GLUMA Desensitizer είναι ο μόνος απευαισθητοποιητής που αποδεδειγμένα διεισδύει στα εκτεθειμένα οδοντινοσωληνάρια έως και 200μm. Έτσι, δημιουργούνται τοιχώματα πολυστρωματικής πρωτεΐνης, που εμποδίζουν την ωσμωτική ανταλλαγή υγρών με τα εσωτερικά οδοντινικά σωληνάρια.
  • Φραγμός στα βακτήρια: το GLUMA Desensitizer σχηματίζει μια ερμητική έμφραξη, που παγιδεύει τα βακτήρια και εμποδίζει τη βακτηριακή ανάπτυξη.
  • Επανα-υγροποίηση: το GLUMA Desensitizer αναδιοργανώνει τις συρρικνωμένες ίνες κολλαγόνου, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των διαφόρων συγκολλητικών παραγόντων.

Ενδείξεις

Για την μείωση ή την εξάλειψη του πόνου σε εκτεθειμένες αυχενικές περιοχές που δε χρειάζονται αποκατάσταση, καθώς και για την μείωση ή εξάλειψη της μετεπεμβατικής ευαισθησίας της οδοντίνης μετά την παρασκευή των δοντιών και πριν την τοποθέτηση της προσθετικής εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://bit.ly/GLUMA_Desenstizer ή να επικοινωνήσετε με τους αντιπροσώπους μας, εταιρείες Παντελίδης Οδοντιατρικά (210 5232609) και Οδοντιατρικά Αποστολίδη (210 6984882).

Πρόσφατα Άρθρα

Το Ariston Academy ταξιδεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Μετά την τεράστια επιτυχία του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου Ariston Academy τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, η…

3 ημέρες ago

Όψεις και στεφάνη επί εμφυτεύματος ζιρκονίας από Ζιρκονία UTML ΚΑΤΑΝΑ, που συγκολλήθηκαν με PANAVIA Veneer LC

Εισαγωγή Ανάμεσα στα πιο συνήθη προβλήματα στην σύγχρονη οδοντιατρική είναι αυτό της αποκατάστασης της οδοντικής…

5 ημέρες ago

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία. Το Κλινικό…

2 εβδομάδες ago

Ολοκληρώθηκε το «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά Μέσα»

Στις 13-14 Απριλίου 2024 διεξήχθη με επιτυχία το  «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά…

2 εβδομάδες ago

Κατακτώντας την τέχνη των εξαιρετικά φυσικών αποκαταστάσεων με μονολιθικό ζιρκόνιο!

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Χώρος διεξαγωγής: ArtOral Art Gallery, Άγιος Δημήτριος, 17342 Αθήνα. Ομιλητής: Σπύρος…

3 εβδομάδες ago

iCervico by VPI: Ιδανικά αποτελέσματα στις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Προβλέψιμα για όλους!

Το iCervico είναι ένα πρωτοποριακό προσθετικό σύστημα που γεφυρώνει τη χειρουργική με την προσθετική, αξιοποιώντας…

4 εβδομάδες ago