BondBone™ – σειρά εξελιγμένων υλικών οστικής ανάπλασης | MIS Implants Technologies | NΕΓΡΙΝ ΙΝ Dental

ο BondBoneΤΜ της εταιρείας MIS είναι ένα πρωτοποριακό απορροφήσιμο υλικό οστικής ανάπλασης από διφασικό θειικό ασβέστιο (bi-phasic calcium sulfate) το οποίο είναι κατάλληλο για την κάλυψη οστικών ελλειμμάτων 3 τοιχωμάτων με διαστάσεις  μικρότερες των 10mm.

Αυτό το υλικό έχει εξαιρετική μηχανική σταθερότητα, λόγω της δομής και πυκνότητας του, είναι εύκολο στο χειρισμό ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται κάλυψη με μεμβράνη.

Καθώς το ΒondBoneΤΜ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο μόσχευμα δεν απαιτείται να σταματήσει ο γιατρός να χρησιμοποιεί το μόσχευμα με το οποίο είναι εξοικειωμένος.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα υλικά ανάπλασης μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία ενός συνθετικού οστικού μοσχεύματος, που ενισχύει το αγγειογενετικό δυναμικό στην περιοχή της ανάπλασης. Τέλος, μπορεί να δράσει και ως μεμβράνη για άλλα υλικά ανάπλασης.

Από έρευνες προκύπτει ότι το διφασικό θειικό ασβέστιο μειώνει σημαντικά τον χρόνο θεραπείας και βελτιώνει το αποτέλεσμα των οδοντικών εμφυτευμάτων.

Δείτε το σχετικό pdf

Πρόσφατα Άρθρα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία. Το Κλινικό…

6 ημέρες ago

Ολοκληρώθηκε το «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά Μέσα»

Στις 13-14 Απριλίου 2024 διεξήχθη με επιτυχία το  «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά…

1 εβδομάδα ago

Κατακτώντας την τέχνη των εξαιρετικά φυσικών αποκαταστάσεων με μονολιθικό ζιρκόνιο!

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Χώρος διεξαγωγής: ArtOral Art Gallery, Άγιος Δημήτριος, 17342 Αθήνα. Ομιλητής: Σπύρος…

2 εβδομάδες ago

iCervico by VPI: Ιδανικά αποτελέσματα στις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Προβλέψιμα για όλους!

Το iCervico είναι ένα πρωτοποριακό προσθετικό σύστημα που γεφυρώνει τη χειρουργική με την προσθετική, αξιοποιώντας…

3 εβδομάδες ago

Ψηφιακή Οδοντοτεχνική: Ξεδιπλώστε το χαμόγελο του μέλλοντος!

Σεμινάριο: Ψηφιακό Κέρωμα, Mockup και Μονολιθική Αποκατάσταση: Οδηγός Επιτυχίας στην Αισθητική Ζώνη. Bonus: Smile creator  Instructor: κ. Πάνος…

4 εβδομάδες ago