Εκδηλώσεις

Το απόλυτα ελληνικό οδοντιατρικό webinar: 28/06/2020

Tρείς διακεκριμένοι Έλληνες, οι οποίοι διαπρέπουν στο εξωτερικό αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Γεώργιου Γούμενου και της ομάδας periocare.gr και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα απόλυτα Ελληνικό Webinar την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, στις 18:00, γύρω από το επίκαιρο θέμα της “ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΝΟΥ”.

Georgios Kotsakis (SAN ANTONIO), Nikos Mattheos (HONG KONG) και Lambis Petridis (LONDON) αψηφώντας την διαφορά ζώνης ώρας (13 ώρες) και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια πολύ παραγωγική συζήτηση γεμάτη θέσεις, αντιθέσεις αλλά και συνθέσεις!

Οι πλέον σύγχρονες απόψεις γύρω από τη βιολογία των μαλακών ιστών καθώς και τη διατήρηση του παρειακού οστικού πετάλου θα αναπτυχθούν διεξοδικά.

Οι φυσιολογικές μεταβολές που προκύπτουν μετά τη σύνδεση του εμφυτεύματος με το διαβλεννογόνιο στήριγμα, η κλινική τους σημασία καθώς και οι τεχνικές παρεμπόδισης ή και “απόκρυψης” των αποτελεσμάτων τους μέσα από τεχνικές πάχυνσης των μαλακών ιστών και του οστικού υποστρώματος θα παρουσιασθούν λεπτομερώς.

Τέλος οι κλινικές συνέπειες που προκύπτουν από την επίδραση των προσθετικών συνδέσεων διαφορετικών συστημάτων στη φατνιακή ακρολοφία και ανάλογα με το ύψος τοποθέτησης των εμφυτευμάτων ως προς αυτή, θα αναλυθούν με βάση τα νέα δεδομένα.

Η OMNIPRESS έχει αναλάβει την διοργάνωση του online event στηρίζoντας αφιλοκερδώς τις δραστηριότητες του PERIOCARE.gr

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο ΚΛΕΙΣΤΟ WEBINAR θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Η εκδήλωση θα γίνει αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας ZOOM υπο τη τεχνική κάλυψη της OMNIPRESS και δεν θα μεταδοθεί σε άλλο κανάλι.

#joinus

Πρόσφατα Άρθρα

Ariston Academy. Αποκαλύπτοντας μύθους, Ανακαλύπτοντας αλήθειες!

Η επιστήμη, η πράξη και η καινοτομία σε μία μοναδική εμπειρία Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά,…

2 εβδομάδες ago

🔧 Η HuFriedyGroup καλωσορίζει το καλοκαίρι με προσφορά -25% σε όλα τα εργαλεία!

Η HuFriedyGroup, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των οδοντιατρικών εργαλείων, επιστρέφει με μία θερινή προσφορά αποκλειστικά για την ελληνική…

3 εβδομάδες ago

Panda P4 – Ασύρματο Intraoral Scanner για σάρωση χωρίς περιορισμούς.

Η ψηφιακή σάρωση στην οδοντιατρική γίνεται πιο άνετη και ευέλικτη με το Panda P4, ένα…

3 εβδομάδες ago

Ο Dr. Γιώργος Ηλιάδης στο Ariston Academy 2025: Η επιστημονική αλήθεια πίσω από τις “απλές” διαδικασίες συγκόλλησης

Η σκηνή του Ariston Academy 2025 στην Αθήνα υποδέχεται τον Καθηγητή Γιώργο Ηλιάδη – έναν…

4 εβδομάδες ago

Συνέντευξη με τον κ.Μαυρομάτη

Κύριε Μαυρομάτη, συνεχίζετε μια παράδοση στην οικογένεια. Ποια η γνώμη σας για την εξέλιξη του…

4 εβδομάδες ago

Βαλαβάνης & Βεργούλλης μαζί στο Ariston Academy 2025

🔹 Βαλαβάνης & Βεργούλλης μαζί στο Ariston Academy 2025 Μια μοναδική επιστημονική συνάντηση, με ερωτήματα…

2 μήνες ago