Ολοκληρώθηκε το πρώτο Σεμινάριο Οδοντιατρικής φωτογραφίας με τον Joachim Werner

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο σεμινάριο Οδοντιατρικής φωτογραφίας, στο σεμιναριακό χώρο της εταιρίας Kulzer στην Αργυρούπολη, στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2019. Εισηγητής του σεμιναρίου, ο χαρισματικός Joachim Werner, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μετέφερε τις γνώσεις του στα μυστικά και τις τεχνικές λήψης της οδοντιατρικής φωτογραφίας!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τoν τρόπο ρύθμισης της φωτογραφικής κάμερας και της διαμόρφωσης φωτισμού, φωτογράφισαν στο μοναδικό stand φωτογράφισης JoStage για μακρο-λήψεις και απέκτησαν βασικές γνώσεις επεξεργασίας φωτογραφιών στο Photoshop. Επίσης, μεγάλη έμφαση δόθηκε στη λήψη ενδοστοματικής οδοντιατρικής φωτογραφίας και λήψη φωτογραφίας πορτραίτου.

Σημαντική στιγμή του σεμιναρίου αποτέλεσε και η εξάσκηση σε πραγματικό περιστατικό με ασθενή, με λήψη φωτογραφιών της προσθετικής εργασίας, της ασθενούς μετά την τοποθέτηση της εργασίας, καθώς και λήψη φωτογραφιών πορτρέτου από όλους τους συμμετέχοντες.

Από το σεμινάριο δεν έλειψαν οι διαδραστικές ασκήσεις και οι αναλυτικές συζητήσεις με τους συμμετέχοντες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους και προσδίδοντας παράλληλα μια πιο φιλική ατμόσφαιρα!

Για εμάς, η σημαντικότερη στιγμή ήταν τα πολύ όμορφα και θετικά σχόλια αλλά και ο ενθουσιασμός που έδειξαν οι παρευρισκόμενοι για το περιεχόμενο και την άρτια οργάνωση του σεμιναρίου. Η τόσο θερμή ανταπόκριση των συμμετεχόντων, αποτέλεσε για εμάς την μεγαλύτερη ανταμοιβή! Γι’ αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο σεμινάριο Oδοντιατρικής Φωτογραφίας κι επεξεργασίας φωτογραφιών με το λογισμικό Photoshop, με τον Joachim Werner!

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για το επόμενο σεμινάριό μας, παρακαλούμε στείλτε e-mail στη διεύθυνση info-gr@kulzer-dental.com.

Με εκτίμηση,
Μαίρη Κωνσταντινίδου
Υπεύθυνη KULZER N.A. Ευρώπης

Πρόσφατα Άρθρα

Όψεις και στεφάνη επί εμφυτεύματος ζιρκονίας από Ζιρκονία UTML ΚΑΤΑΝΑ, που συγκολλήθηκαν με PANAVIA Veneer LC

Εισαγωγή Ανάμεσα στα πιο συνήθη προβλήματα στην σύγχρονη οδοντιατρική είναι αυτό της αποκατάστασης της οδοντικής…

2 ημέρες ago

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο module του Κλινικού Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία. Το Κλινικό…

1 εβδομάδα ago

Ολοκληρώθηκε το «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά Μέσα»

Στις 13-14 Απριλίου 2024 διεξήχθη με επιτυχία το  «Πρακτικό Σεμινάριο Προσθετικής Αποκατάστασης Εμφυτευμάτων με Ψηφιακά…

2 εβδομάδες ago

Κατακτώντας την τέχνη των εξαιρετικά φυσικών αποκαταστάσεων με μονολιθικό ζιρκόνιο!

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Χώρος διεξαγωγής: ArtOral Art Gallery, Άγιος Δημήτριος, 17342 Αθήνα. Ομιλητής: Σπύρος…

3 εβδομάδες ago

iCervico by VPI: Ιδανικά αποτελέσματα στις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Προβλέψιμα για όλους!

Το iCervico είναι ένα πρωτοποριακό προσθετικό σύστημα που γεφυρώνει τη χειρουργική με την προσθετική, αξιοποιώντας…

3 εβδομάδες ago