ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
6
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
180
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
854
ΑΡΘΡΑ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Η Εταιρεία Omnipress ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα στο χώρο των οδοντιατρικών επιστημονικών εκδόσεων το 1981 με την έκδοση του περιοδικού Dental Journal.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με κορυφαίους εκδοτικούς οίκους στον χώρο των επιστημονικών εκδόσεων. Προχώρησε στην έκδοση του περιοδικού Dentorama καθώς και στην εξασφάλιση των δικαιωμάτων έκδοσης στην Ελλάδα του περιοδικού Dental Tribune International. Αποδεχόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στους πλέον 6000 οδοντιάτρων συνδρομητών μας σε Ελλάδα και Κύπρο που επί 34 συναπτά έτη μας τιμούν με την συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη τους και αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα του εγχειρήματος προσέγγισης της σημαντικής παραμέτρου της ενημέρωσης και της καθοριστικής συμβολής της στην αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών στον ευαίσθητο τομέα της στοματικής υγιεινής, επεκτείναμε τη συνεργασία με κορυφαίους και διεθνώς καταξιωμένους πανεπιστημιακούς και κλινικούς του οδοντιατρικού χώρου, έλληνες και ξένους, η αρθρογραφία των οποίων καθώς και οι κλινικές μελέτες προσδιορίζουν την καθημερινότητα του σύγχρονου οδοντιάτρου.

Επίσης, η συνεργασία με το σύνολο σχεδόν των εταιρειών εμπορίας οδοντιατρικού υλικοτεχνικού υλικού παρέχει τη δυνατότητα στους οδοντιάτρους και ιδιαίτερα στους συνδρομητές μας να ενημερώνονται συνεχώς επί των εξελίξεων στο χώρο των υλικών και του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Στην προσπάθεια μας να συμβάλουμε στην επίτευξη μιας υπεύθυνης όσο και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ οδοντιάτρων και ασθενούς, προχωρήσαμε στην έκδοση του «Εμείς και ο Οδοντίατρος» στο οποίο μια πλειάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων ενημερώνουν με τεκμηριωμένη αρθρογραφία τον ασθενή για όλες τις παραμέτρους που αφορούν στη στοματική υγιεινή και διασφαλίζουν τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας των οποίων οι ίδιοι γίνονται αποδέκτες όσο και την ποιοτική καθημερινότητα τους που αφορά στη στοματική τους υγεία.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Για υπεύθυνη και πολυεπίπεδη ενημέρωση του σύγχρονου οδοντιάτρου σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής μας
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Διεθνώς αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι πανεπιστημιακοί και κλινικοί οδοντίατροι συγκροτούν την επιστημονική ομάδα της Omnipress